Kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair

0

Het is al een oud gegeven dat een nieuw kantoor enorm kan motiveren. Kort na het restylen gaat het personeel graag naar de werkplek toe, maar hoe moet je dat aanpakken? Het kantoor opnieuw laten decoreren, of anders indelen met veel extra planten, of de kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair van Officetopper.com? Lees in dit artikel hoe je het kantoor zo kan maken dat iedereen er weer zin in heeft, en graag naar kantoor gaat.

Nieuw meubilair is meer dan enkel psychologisch

Wat in het intro staat is veelal psychologisch. De passage over veel extra planten in kantoor, heeft direct met minder stress en daardoor minder verzuim te maken. Maar de kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair kan ook om lichamelijke redenen gunstig uitpakken. Nieuw is niet alleen mooier om te zien, een modern zit-sta bureau is beter omdat de werknemer dan makkelijk van houding kan wisselen. Desalniettemin zit een werknemer iedere dag heel wat uren aan het bureau, een nieuwe ergonomische bureaustoel is dan vaak een uitkomst. De kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair kan dus wel degelijk een positieve uitwerking hebben op de algehele gezondheid van het personeel.

Alles vervangen voor nieuw, of juist een mix?

Dit hangt sterk af wat voor mensen er in het kantoor werken. Soms is kopen bij de kringloop het gespreksonderwerp bij de koffiemachine, en vertelt de secretaresse met trots over een jasje wat zij tweedehands gekocht heeft. In zo’n geval kun je maar het beste erin meegaan, en bewust een refurbished kantoorkast aanschaffen. Constant worden bedrijven opgeheven, een enkele keer gaan die failliet, het kantoormeubilair wordt dan opgekocht en komt in de handel. Online zijn webshops te vinden die refurbished meubilair aanbieden. Bewust is het voorbeeld kantoorkast, want dat heeft niets te maken met werkhouding. Kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair betekent voor het nieuwste van het nieuwste gaan, en eventueel aanvullen met gebruikt als binnen het kantoor daar liefhebbers voor zijn.

Gelijk de kantoortuin opknappen

Kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair houdt in dat een moment de kantoortuin een lege ruimte is. Het is aantrekkelijk om dat moment te gebruiken om de ruimte opnieuw in de latex te laten spuiten. Eventueel de vloerbedekking te laten vervangen, de akoestiek en verlichting te laten verbeteren, en de indeling moderner maken. Dit klinkt als een hele verbouwing, maar dat valt mee. Het gaat erom, daarna heb je een nieuw kantoor en het personeel heeft er weer zin in. Een kantoorinrichting opfrissen met nieuw kantoormeubilair heeft veel mogelijkheden en voordelen.

Related Posts

© Alle rechten voorbehouden