Bedraad alarmsysteem in huis installeren

0

Er zijn een aantal voordelen waarvan u kunt genieten door te kiezen voor een bedraad alarmsysteem. Ten eerste zijn de installatie kosten van een bedraad alarmsysteem lager dan draadloze systemen. De installatie vereist meestal fysiek werk, wat kostbaar is omdat het veel tijd kost. Ten tweede maakt voorbedrading het mogelijk om over adequate alarmsystemen te beschikken. Daarbij hoef je bij een bedraad alarmsysteem geen rekening te houden met het vervangen van batterijen. Naast deze twee eerste punten gaan we in dit artikel hebben over de andere aspecten van een draadloos alarmsysteem.

Een kijkje in het bekabelde systeem

Ten opzichte van de draadloze variant zijn er voor beide alarmsystemen voordelen en nadelen te verzinnen. Een vaak voorkomende uitspraak over een bedraad alarmsysteem is dat het systeem omzeilt kan worden door de bedrading onbruikbaar te maken door bijvoorbeeld een stroomstoring of sabotage. Deze uitspraak kan gerelativeerd worden, omdat bedrade alarmsystemen meestal niet direct worden uitgeschakeld wanneer draden worden doorgesneden. Het bedrade systeem maakt eigenlijk gebruik van een alarmbedrading die het bedieningspaneel verbindt met de verbindingssensoren en als zodanig veroorzaakt het doorsnijden van draden op kort termijn geen invloed op het functioneren van het bedrade alarmsysteem.

Bedraad systeem tegenover draadloos

Een draadloos beveiligingssysteem is effectief voor de veiligheid van uw huis. Het heeft echter één ding gemeen met het bekabelde alarmsysteem. Beide systemen zijn in feite afhankelijk van apparaat bedrading. Dit houdt in dat als iemand met de bedrading van het apparaat knoeit, deze twee systemen niet kunnen functioneren. De grootste zorg in dit opzicht zijn dus de communicatiedraden. De bedrading van het apparaat vergemakkelijkt de communicatie met de meldkamer. Als er daadwerkelijk een draadloze manier van communicatie is tussen de meldkamer en uw huis, heeft u geen kabels nodig en hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken dat ze worden doorgesneden. Met betrekking tot stroomuitval hebben zowel het bedrade alarmsysteem als het draadloze beveiligingssysteem back-upbatterijen die meerdere uren stroom leveren. Als er gedurende langere tijd geen stroom is, zal de batterij uiteindelijk leeg raken waardoor beide alarmsystemen niet meer functioneren.

Een bedraad alarmsysteem installeren

Wanneer u aan een beveiligingssysteem werkt, zult u het gemakkelijker hebben om een ​​effectief bedraad alarmsysteem te installeren als uw huis al een bestaand bedraad alarmsysteem heeft. Het enige dat u hoeft te doen, is simpelweg het meest effectieve draadloze alarmsysteem toevoegen dat uw hele beveiligingssysteem zal verbeteren. Dit vereist dat u een beveiligingsbedrijf vindt dat ervaring en uitgebreide kennis heeft van zowel bedrade als draadloze alarmsystemen.

Conclusie

Bekabelde systemen zijn effectief omdat ze niet afhankelijk zijn van batterijen, wat in feite een kostenpost is, aangezien u de batterijen moet vervangen wanneer ze leeg zijn. Ten tweede kunnen ze worden gebruikt bij het installeren van een draadloos alarmsysteem om uw huis veiliger te maken.

Related Posts

© Alle rechten voorbehouden