PVC Vloeren steeds populairder

0

De afgelopen jaren zien we een enorme toename in het aantal PVC vloeren. Zowel in de huizen van Nederlanders als binnen het aanbod van vloerenwinkels is de populariteit van PVC vloeren exponentieel gestegen.

Niet heel gek als we de eigenschappen van PVC vergelijken met de eigenschappen van andere type vloeren. PVC Vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in zowel een klik- of plaksysteem en zijn net als laminaat vloeren eenvoudig en snel te leggen. PVC vloeren zijn daarnaast geluiddempend, oersterk en ook nog eens geschikt voor elke ruimte in huis (dus ook voor keuken en badkamer).

Nu de populariteit van PVC zo groot is, schieten de merken als paddenstoelen uit de grond. Wij snappen dat dit niet altijd even eenvoudig is. Daarom lichten wij 5 top merken PVC vloeren uit in deze blog. 

Check PVC Vloeren

Eerste in het rijtje van PVC vloermerken is het merk ‘Check’. Dit merk biedt een collectie click pvc vloeren met authentieke looks. De vloeren van Check zijn (net zoals elke pvc vloer) duurzaam, functioneel en gemakkelijk te onderhouden is Het merk maakt gebruik van het zogenaamde Loc-Click en Innovation-Click. Deze systemen zorgen ervoor dat de vloer eenvoudig en snel te installeren is.

Het merk Check in cijfers en eigenschappen:

  • Méér dan 80 verschillende PVC Vloer looks
  • Slijtlaag variërend van 0.3 – 0.55mm 
  • Vloerdikten variërend van 2 – 4mm
  • Zowel 4V groef als geen groef looks
  • A+ Kwaliteit vloeren
  • TÜV gecertificeerd

De vloeren van Check zijn door hun eigenschappen zowel geschikt voor privé als voor commercieel gebruik.

Balterio

Je zult Balterio waarschijnlijk kennen van de laminaat vloeren. Maar wist je dat ze ook een zeer uitgebreid assortiment aan PVC Vloeren hebben? 

Met de nieuwe collectie Balterio RIGID PVC vloeren maken ze behoorlijke impact in de wereld van PVC vloeren. De Balterio Rigid PVC vloeren worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kracht en het grote comfortgehalte zonder dat de vloeren echt dik zijn. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Balterio waterproof en hebben ze uitstekende geluiddempende eigenschappen. Een échte aanrader.

Quick step

Nog een vloermerk die je zult kennen als specialist op het gebied van laminaat. Echter is dat allang niet meer het geval. Quick Step is tegenwoordig namelijk ook een van de voorlopers op het gebied van PVC vloeren.

Met de PVC vloeren van Quick step kun jij interieur een natuurlijke uitstraling geven. Quick step PVC vloeren worden namelijk gekarakteriseerd door de warmte van de vloeren. Met een Quick-Step PVC vloer hoef je je geen zorgen te maken over vloerverwarming. Deze gaan namelijk perfect samen. Het merk heeft een ontzettend breed assortiment PVC vloeren, die geschikt zijn voor alle smaken en behoeften. Daarnaast zijn alle pvc vloeren voorzien van een zeer kwalitatieve beschermende toplaag. Deze toplaag zorgt ervoor dat jouw vloer er nog jaren mooi uit blijft zien.

BELAKOS / JAB

Belakos is wat minder bekend in de wereld van PVC. En het is misschien niet het merk dat je in elke vloerenwinkel tegen zult komen. Dat zegt echter niets over de kwaliteit. Want kwalitatief, dat zijn de vloeren van BELAKOS.

Dit Nederlandse  vloermerk heeft een mooie selectie aan PVC vloeren in zowel normale look als visgraat structuur. Daarnaast speelt BELAKOS met haar JAB DESIGN ‘RIGID’ PVC vloeren in op de nieuwste trend in de vloerwereld. Deze collectie RIGID vloeren beschikt namelijk over vloeren met de beste eigenschappen die jij kunt vinden in de markt op dit moment.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Alle rechten voorbehouden