Luxe inrichting, zowel binnen als buiten

0

Een luxe woning, wie wil dat nou niet? Toch heeft niet iedereen voldoende budget om zo’n luxe interieur ook echt te realiseren. Om jou toch een handje te helpen, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet om toch een luxe interieur te creëren. 

Luxe accessoires toepassen

Als je meubels goed zijn – lees: er niet uitzien alsof ze al acht jaar meegaan – dan kan je jouw interieur snel extra luxe laten ogen door mooie accessoires neer te zetten. Denk aan mooie bloemen, geurkaarsen en mooie vazen of schilderijen. Denk maar eens aan films en series waar je mooie woningen ziet. Hier zie je altijd wel een mooi boeket met bloemen, mooie geurkaarsen, een groot schilderij aan de wand of mooie hoge vazen. 

Dit hoeft niet eens erg duur te zijn. Op de markt kan je mooie bloemen kopen, geurkaarsen kan je zelfs bij winkels als Hema en Action kopen en je hebt tegenwoordig genoeg mogelijkheden om een schilderij te huren. 

Zowel binnen als buiten luxe creëren

De zomer is nog niet voorbij. We mogen nog meer dan een maand genieten van de zomerse dagen. En ondanks dat het alweer eerder donker wordt ’s avonds, gaat er niets boven een zomerse avond in de tuin. Zorg dat je voldoende sfeerlicht hebt, warmte van een heater of een vuurtafel en eventueel nog wat lekkere dekens om onder te kruipen. 

Een vuurtafel maak je eenvoudig zelf. Het enige wat je nodig hebt, zijn twee rechterhanden, wat tijd en de juiste materialen, zoals een inbouwbrander en kwalitatief goed hout. Op internet vind je voldoende websites en filmpjes waarin mensen laten zien hoe je een vuurtafel zelf kan maken. 

Meubels voor binnen en buiten

Duurzaam leven is al een tijdje iets waar we ons op focussen, maar hoe zit dat met duurzaam wonen? Tegenwoordig zijn er meubels die je zowel binnen als buiten kan plaatsen. Banken met speciale waterdichte kussens, stoelen die wel tegen een windstootje kunnen en een salontafel die zowel binnen als buiten mooi staan. Tip voor als je een krap budget hebt of gewoon niet te veel geld uit wil geven aan een tuinset terwijl je zelf niet vaak in de tuin zit.

Kleur toepassen

Wat je ook vaak ziet in een luxe interieur, is kleur. En dan niet zomaar kleur, maar stijlvolle kleuren zoals vintagegroen, donkerblauw en donkergrijs. Wat je nu weer veel terugziet, is de lambrisering. Hiermee kan je direct meer sfeer én meer kleur toevoegen aan je interieur. Wees niet bang om kleur toe te voegen, want dat zorgt in veel gevallen al direct voor een luxe uitstraling in het interieur. Want eerlijk is eerlijk, een interieur met wat kleur is toch al veel sfeervoller dan een simpel, wit interieur?!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Alle rechten voorbehouden