Interieurtrends najaar 2019

0

Het najaar is al even begonnen en de dagen beginnen weer korter te worden. Dat betekent dat het tijd is om de interieurtrends voor het najaar uit te lichten. Hiermee ga jij met een prachtig interieur de koude dagen in en blijft het een plezier om lekker binnen te blijven zitten. In deze blog vind je daarnaast ook nog tips hoe je deze trends kan toepassen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Planten, planten en nog eens planten

Deze trend komt al wat langer terug: planten in het interieur. Kies dit najaar voor grote, groene planten. Mocht je hier nu geen plaats voor hebben? Dan kun je er ook voor kiezen om meerdere kleine planten bij elkaar te zetten om hetzelfde effect te creëren. Dit najaar zie je ook (fake) planten in andere kleuren dan groen terugkomen. Bijvoorbeeld een lichtroze of lichtblauwe kamerplant, zorg er wel voor wanneer je een plant in een kleurtje kiest dat dit in je interieur past.

Ronde vormen in het interieur

Ronde vloerkleden, ronde eettafels, ronde vormen zijn een trend! Ronde vormen zorgen ervoor dat de hoekige vormen van het interieur als het waren “gebroken” worden. Hierdoor lijkt het alsof je interieur ruimtelijker is. Ronde vormen zorgen er ook voor dat je interieur gezellig lijkt. En wie wil dat nou niet? Tip: combineer een rond vloerkleed met een ronde tafel en hang ook ronde spiegels op in je woonkamer, dit geeft meteen een heel ander effect. 

Warme tinten

In het voorjaar kwam deze trend ook al terug. In het najaar zie je dat vooral de aardetinten het goed doen. Items met hout, rotan, bamboe en terracotta zijn de items die je wil hebben. Je hoeft hiervoor niet meteen nieuwe meubels aan te schaffen of een muur te verven. Maar, denk eens aan een stenen vaas met pampasgras erin of een schaal met gouden accessoires. 

Related Posts

© Alle rechten voorbehouden