De perfecte inrichting van je slaapkamer

0

De slaapkamer inrichten: de één vindt het geweldig en de ander moet er niets van weten. Maar natuurlijk gaan we ervan uit dat wanneer je je op deze website bevindt dat je wel houdt van je interieur aanpakken! Daarom hebben we in deze blog opgeschreven hoe je je slaapkamer perfect kan inrichten met behulp van de juiste meubels, kleuren en accessoires. 

Kleuren op de muur

Qua kleuren op de muur ben je natuurlijk helemaal vrij om te pakken wat je mooi vind. Inspiratie nodig? Kijk dan eens op Pinterest. Bij een scandinavische stijl zie je beige en wit vaak terugkomen op de muur. Wil je juist helemaal out of the box gaan? Denk dan eens aan het schilderen van één muur in de kleur donkerblauw. Of verf alle muren in een roestrode kleur. Daarnaast kun je in de slaapkamer ook uitpakken met een mooie muurschildering. 

Bed, bank, kast 

In de slaapkamer mogen bepaalde meubels natuurlijk niet ontbreken. Het belangrijkste: een bed. Qua bedden kun je natuurlijk ook weer alle kanten op. Kies voor een bed met opbergruimte als je graag meer spullen kwijt wil. Sommige mensen hebben hun kledingkast op de slaapkamer, maar er zijn er ook die bijvoorbeeld een inloopkast bezitten. Bij een kast op de slaapkamer kun je denken aan een ingebouwde kast. Of juist een constructie aan de muur met planken en kledinghangers. 

Accessoires 

Met behulp van accessoires kan je echt uitpakken! Ga bijvoorbeeld naar de Ikea en haal alles wat je leuk vind. Denk aan kussentjes, dekentjes, bedsprei, schapenvachtje en een vloerkleed. Wat bijvoorbeeld ook leuk is in de slaapkamer zijn verschillende maten schilderijen of prenten. Daarnaast is het bij een scandinavische stijl leuk om planten toe te voegen aan je slaapkamer. Ben je niet zo’n held met planten in leven houden? Kies dan voor nep planten, deze gaan langer mee en tegenwoordig ziet niemand meer dat ze nep zijn! 

Related Posts

© Alle rechten voorbehouden